Yolağzı İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 0 5375769297
WEB https://yolagziiho.meb.k12.tr
Adres : YOLAĞZI MAH. YOLAĞZI KÜME EVLERİ NO 380/2 GERCÜŞ / BATMAN
VİZYON : Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak ahlaklı ve maneviyatlı bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlamak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve üretici düşünebilecek insanlar yetiştirmek, çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Saatler : 08:30 14:50
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : katı yakıtlı KaLorifer sistemi.
Servis : OKULUMUZ YERLEŞKESİ KÖY İÇERİSİNDE YER ALMAKTADIR.
Ulaşım : Öğretmenin ikamet ettiği yere göre değişkenlik göstermekle birlikte Midyat merkeze servisimiz bulunmaktadır
Yerleşim Yeri : Yolağzı Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Köyümüz Gercüş Merkeze 6km uzaklıkta, Midyat merkeze 13km uzaklıktadır.Köyümüz Midyat-Batman arasında anayol üzerinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :